Talus, 23 Nisan Bayramı'nı kutladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.ŞahinTalus, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken, Cumhuriyet'in 100.yılına gönderme yaptı.

Talus’un açıklaması şöyle:

“Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolu açan, milli iradenin yansıması, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluş 103. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Kurtuluş Savaşı'ndan 15 Temmuz'a her türlü işgalcilerin, darbecilerin ve vesayet odaklarının ülkemize ve millet iradesine yönelik tüm saldırılarına karşı sarsılmaz bir duruş sergileyen Gazi Meclisimiz, ilelebet milli iradenin bayraktarlığını yapacak ve 'Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir' ilkesiyle milli egemenliğimizin yegane simgesi olmaya devam edecektir.

Bu özel ve anlamlı günün çocuklarımıza hediye edilmesi, ülkemizin yarınlarına duyulan inanç ve kararlığın da göstergesi olmuştur.

Yüreğimizde 100 yıllık Cumhuriyet sevdasıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum.”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme