• Haberler
  • Siyaset
  • Talus: Yaparsa AK Parti yapar muhalefetin de kabul ettiği bir gerçek

Talus: Yaparsa AK Parti yapar muhalefetin de kabul ettiği bir gerçek

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, düzenlediği basın toplantısında 'Yaparsa AK Parti yapar' sözü sadece bir slogan değil, muhalefetin de kabul ettiği gerçeğin ta kendisidir.' dedi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, SKM Başkanı Alper Doğan ile birlikte il binasında basın açıklaması yaptı. 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan ve AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmaları anlatan İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti’nin bugüne kadar hayata geçirdiği çalışmalardan bahsederek, “Yaparsa AK Parti yapar” sözü sadece bir slogan değil, muhalefetin de kabul ettiği gerçeğin ta kendisidir.” dedi.

 

“YAPILAN ESERLER BİR GAYRETİN, TUTARLI BİZ VİZYONUN ESERİ”

İl Başkanı Dr. Şahin Talus açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Son 20 yılda, ülkemizde ve dünyada olduğu halde ülkemizi etkileyen çok badireye şahit olduk. 2008 Dünya Finans Krizi, e- muhtıra, Gezi Kalkışması, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi, 6 Şubat depremi gibi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu badirelerin hiç birini engel olarak görmedi. Mazeret gölgesine sığınmadı. 2023'e, bugünlere bu duruş, bu vizyonla geldik. Cumhurbaşkanımız siyaset hayatının bütün dönemlerinde olduğu gibi son günlerde de açılıştan açılışa, projeden projeye, icraattan icraata koşuyor. Millet olarak hepimiz bunun şahidiyiz. Bu işlerin hepsi, uzun süreli bir gayretin, kararlı bir iş tutuşun, tutarlı bir vizyonun eseri.

 

“YAPARSA AK PARTİ YAPAR” SÖZÜ MUHALEFETİNDE KABUL ETTİĞİ BİR GERÇEK

İddiayla söylüyorum, muhalefet, bırakın bunları yapmayı, düşünüp vaat bile edemez. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaptıklarımız, Türkiye’nin başardıkları bizim yüz akımızdır. Muhalefetten farkımız budur. O’nun için “Yaparsa AK Parti” yapar sözü sadece bir slogan değil, muhalefetin de kabul ettiği gerçeğin ta kendisidir.  Yaptıklarımızı sıralarsak Dünyadan Marsa yol olur, yine de bitmez. Hepsini, ana hatlarıyla beyannamemizde bulabilirsiniz. Muhalefet beyannamemizi okusa, Vaat ettiklerinin çoğunu vadetmezdi. Çünkü bizim yaptıklarımızı vadediyorlar. Recep Tayyip Erdoğan, bütün bunları yaptı. Bu millete, bu memlekete armağan etti. Bazıları "ama devletin parasıyla, bizim paramızla yaptı" diyorlar. Ne devlet yeni icat oldu, ne paramız, önceden niye yapılmadı, yapılamadı bunlar? Bu yorumları yapanlara sormak istiyorum, mesnetsiz vaatleriyle ortalıkta dolaşanlar, yapmayı vadettiklerini kimin parasıyla yapacaklar? Elbette yapan bilir. Bilen konuşur. AK Parti yapandır, söz konusu hizmet ve eserse konuşma hakkı Recep Tayyip Erdoğan'ındır.”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme