Tatar Ali adaylıktan çekildiğini açıkladı

İzmit'in tanınmış simalarından Ali Çelik, nam-ı diğer Tatar Ali, İzmit'e bağlı Cedit Mahallesi muhtar adaylığından sağlık sorunları sebebiyle çekildiğini açıkladı.

Uzun bir süredir  İzmit’e bağlı Cedit Mahallesi muhtar adaylığı çalışmalarını yürüten muhtar adayı Ali Çelik, nam-ı diğer Tatar Ali, sağlık sorunları sebebiyle adaylıktan çekildi.

DOKTORU UYARDI

İzmit’te geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen Ali Çelik, adaylık çalışmalarına devam ettiği sırada kalp doktoru Murat Uğur’un uyarıları sonucunda muhtar adaylığından çekildiğini açıkladı.

‘’ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM’’

Ali Çelik, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

‘’Ben Ali Çelik, 1949 yılında doğmuş olup uzun yıllardan beri İzmit’e bağlı Cedit Mahallesi’nde ikametgah etmekteyim. Yaklaşık 2 senedir mahallemize hizmet etmek adına muhtarlık için hazırlıklar yaptığım sırada Doktor Murat Uğur’un uyarıları sonucunda aldığım karar neticesinde bu kutlu yolda sağlık sorunları yüzünden daha fazla yürüyemeyeceğimi duyurarak adaylıktan çekiliyorum.

MUHTARLARIN İFADELERİ MAHALLELİYİ RAHATSIZ ETTİ

Fakat TV programlarında ve yazılı basında mahallemizde halihazırda görev alan muhtarların açıklamalarını üzülerek takip ettim. Bu neticelerin sonucunda Cedit Mahallesi sakinlerinin çoğunluğu yönetimden şikayetçi. Şikayet nedenleri ise çevredeki organizasyon ve yardımların adaletsiz bir şekilde pay edilmesidir.

GEZİLERDE GÖREVLİLERİ EŞLERİ İLE GÖRMEK İSTERİZ

Bazı şahısların bana oy veren kadınların oyları bana yeterli diyerek ayrımcı bir edayla demeç vermeleri beni ve mahallemizin sakinlerini rahatsız etmektedir. Bunlarla birlikte gezilerin ailece gidilecek şekilde planlanmasından yanayım. Bunun için kadınlara bir kadın aza eşliğinde bir araba, erkeklere bir erkek aza eşliğinde bir araba tahsis edilerek görevlilerin eşleriyle birlikte gezmeleri daha güzel olmaz mı? Cedit Mahallesi sakinlerine saygılarımı sunarım.

Sağlık sorunlarım sebebiyle adaylıktan çekilirken şu anda adaylığını açıklayan mahallemiz sakinlerinden Yüksel Mısırlıoğlu’nu destekleyeceğimi belirtmek istiyorum’’

Yüksel Mısırlıoğlu kimdir?

1970 yılında İzmit’te doğan Yüksel Mısırlıoğlu,  yaklaşık 50 yıldır İzmit’e bağlı Cedit Mahallesi’nde ikametgah etmektedir.

Lise mezunu olan Mısırlıoğlu, uzun süre çalıştığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden emekli olduktan sonra 3 yıl site yöneticiliği yapmıştır.

Mısırlıoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme