TFF, Kocaeli Stadı'nı önerdi

23 Mayıs Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ile Beşiktaş'ın finalin oynanması için önerilerini federasyona sunduğu, TFF'nin de iki kulübe farklı öneriler dile getirdiği öğrenildi.

23 Mayıs Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Türkiye Kupası finalinin nerede gerçekleşeceği ise iki kulübün ortak kararı ile belli olacak.

13 MAYIS PAZARTESİ AÇIKLANACAK

13 Mayıs Pazartesi günü Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu'nda bir araya gelecek. Saat 13:00'te TFF'de gerçekleşecek toplantının ardından Türkiye Kupası finalinin nerede oynanacağına karar verilecek ve finalin adresi resmen açıklanacak.

TFF KOCAELİ VE ADANA'YI SUNDU

Kulüp kaynaklarından edinilen bilgiye göre Trabzonspor ile Beşiktaş’ın finalin oynanması için önerilerini federasyona sunduğu, TFF'nin de iki kulübe farklı öneriler dile getirdiği öğrenildi.

Trabzonspor’un Olimpiyat Stadyumu'nu, Beşiktaş’ın ise Ankara’yı istediği bilgisine ulaşıldı. TFF’nin ise alternatif olarak Kocaeli ve Adana’yı sunduğu bilgisine ulaşıldı.

KOCAELİ STADI AĞIR BASIYOR

Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı statlar arasında Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nun daha ağır bastığı ifade ediliyor.

TFF’nin önerdiği kentler arasında yer alan Kocaeli’de finali oynamaya Trabzonspor’un sıcak bakacağı tahmin edilirken Beşiktaş’ın da İstanbul’a yakınlığı sebebiyle bu teklife hayır demeyeceği düşünülüyor.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme