TOKİ konutları alarm veriyor

Körfez Barbaros Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara arsa ve evleri karşılığı verilen TOKİ konutlarında problemler yaşanmaya başladı. Su patlakları sızmazlar buraya taşınan vatandaşları korkutmaya başladı

CHP Kocaeli Büyükşehir ve Körfez Belediye Meclis Üyesi Erkan Uygun,  kendisine ulaşan şikayetleri dile getirerek, "Körfez ilçemizde Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm sonrası TOKİ tarafından yapılan konutların içler acısı hali sayın Tahir Büyükakın’a sormak isteriz Barbaros Mahallesinde yaşayan halka bu konutlar reva mıdır?" dedi.

Derince Yenikent Mahallesi'nde eski atık bölgesinde yapılan TOKİ konutları,  Kentsel Dönüşüm nedeniyle ev ve arsaları ile takas edilen Barbaros Mahallesi sakinlerine verilmişti.

TOKİ konutları alarm veriyor

TOKİ konutları alarm veriyor

TOKİ konutları alarm veriyor

TOKİ konutları alarm veriyor

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme