• Haberler
  • Spor
  • Trabzonspor Başkanı Doğan haberimizi doğruladı

Trabzonspor Başkanı Doğan haberimizi doğruladı

23 Mayıs Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. TFF'nin finalin oynanması için iki takıma Kocaeli'yi önerdiği bilgisini dün okurlarımıza aktarmıştık. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Aspor'a yaptığı açıklamada haberimizi doğruladı.

23 Mayıs Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ile Beşiktaş'ın finalin oynanması için önerilerini federasyona sunduğu, TFF'nin de iki takıma Kocaeli'yi önerdiği bilgisini dün okurlarımıza aktarmıştık.

''İSTANBUL'A YAKIN KOCAELİ OLABİLİR''

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Aspor’a açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan açıklamalarında Kocaeli Zirve Gazetesi'nin haberini doğrulayarak "Pazartesi günü Federasyon Başkanımız Mehmet Bey, ben ve Beşiktaş Başkanı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bu konuyu konuşacağız. Trabzonspor için yer çok fark etmez. Bizim bir sloganımız var, 'Bize her yer Trabzon.' Bu slogan dahilinde bakıyoruz. İlk tercihimiz Olimpiyat Stadı olacak. Federasyonun görüşü ve Beşiktaş'ın görüşü önemli. İstanbul'a yakın Kocaeli olabilir. Hepsiyle oturup, ortakça konuşacağız'' dedi.

KOCAELİ FİNALİ BEKLİYOR

Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı statlar arasında Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nun daha ağır bastığı ifade ediliyor.

TFF’nin önerdiği kentler arasında yer alan Kocaeli’de finali oynamaya Trabzonspor’un sıcak baktığı Beşiktaş’ın da İstanbul’a yakınlığı sebebiyle bu teklife hayır demeyeceği düşünülüyor.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme