TÜGVA Kocaeli birincisi Mesut Barış oldu

TÜGVA İzmit'in organize ettiği İzmit'teki ortaokullar arası münazara yarışmasında İzmit Birincisi olan Mesut Barış İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan münazara grubu, TÜGVA Kocaeli'nin organize ettiği ilçeler arası münazara yarışmasında da büyük bir başarı göstererek Kocaeli Birincisi oldular.

Yaşlılar Gençlere Daha Çok Şey Öğretir

Jüri üyeliğini Murad Ergelen, Yavuz Altınışık ve Deniz Karakaplan'ın yaptığı final turunda öğrenciler "Yaşlılar mı Gençlere Daha Çok Şey Öğretir? yoksa Gençler mi Yaşlılara Daha Çok Şey Öğretir? konularını karşılıklı savundular. Yarışmayı Oğuz Durmaz, Muhammed Emir Yenioğlu ve Yusuf Çetin'den oluşan İzmit Mesut Barış İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri yaptıkları güzel sunumla Jüri tarafından şampiyon ilan edildi.

Birinciye Para Ödülü

Birinci olan takıma 1050 TL para ödülü verildi.  Öğrenciler ödüllerini TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Muhammed Hanefi Akbulut'un elinden aldılar.

TÜGVA Kocaeli birincisi Mesut Barış oldu
TÜGVA Kocaeli birincisi Mesut Barış oldu
TÜGVA Kocaeli birincisi Mesut Barış oldu

Bakmadan Geçme