Ücretsiz balık ekmek dağıtılacak

Her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirilecek olan Balık Festivali'nde Marina'da bulunan tekne lokantaları İzmitlilere ücretsiz balık ekmek dağıtacak.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Balık Festivali bu yıl da gerçekleştirilecek. Bu yıl 16’ncısı düzenlecek olan Balım Festivali, 1 Eylül Perşembe günü yapılacak. ‘1 Eylül Dünya Barış Günü ve balık av sezonu açılışı’ nedeniyle düzenlenen Balık Festivali'nde İzmitlilere Marina’da bulunan tekne lokantalarınca ücretsiz balık ekmek dağıtılacak.

ÜCRETSİZ BALIK EKMEK DAĞITILACAK

1 Eylül’deki etkinliğe tüm İzmitlileri davet eden İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karahasan, “İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneğinin 2006 yılında almış olduğu kararla geleneksel hâle getirdiğimiz ‘1 Eylül Dünya Barış Günü ve balık av sezonu açılışı’ nedeniyle İzmitlilere ücretsiz balık ekmek vermeye devam edeceğiz.

İZMİTLİ AİLELERİ DAVET EDİYORUZ

Bu sene 16.’sını düzenleyeceğimiz balık festivali, İskeleye bağlı 7 tekne restoranın katılımı ile 1 Eylül Perşembe günü saat 18.00’de başlayacaktır. İzmitli aileleri ücretsiz balık ekmek yemeye davet ediyoruz. Hayat paylaşıldıkça güzelleşir, savaşsız ve sömürüsüz bir dünya dileklerimiz ile balık av sezonunun bol ve bereketli geçmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN