Uğur Soykan'a bıçaklı saldırı girişimi!

Kocaelispor U-16 takımının Teknik Direktörü Uğur Soykan'a Vinsan Tesisleri'nde bıçaklı saldırı gerçekleşti. Saldırı sonrası küçük çaplı bir arbede yaşandı. Saldırıyı yapanın bir sporcunun velisi olduğu öğrenildi. Uğur Soykan saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Diğer yandan edinilen bilgilere göre saldırı girişiminde bulunan futbolcu velisi, antrenör Uğur Soykan'a arkadan yaklaşarak "Neden benim oğlumu oynatmıyorsun?" diyerek serzenişte bulundu. Söylenilenlere göre futbolcu velisi serzenişin ardından beline davrandı ve bu sırada diğer antrenörler tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

Futbolcu velisinin bir gün sonra arkadaşlarıyla birlikte antrenman çıkışında Uğur Soykan'ı beklediği ifade edilirken, Soykan'ın bu sefer diğer veliler tarafından erkenden uyarıldığı belirtildi.

BIÇAK ÇEKTİĞİ İDDİASI DOĞRU DEĞİL

Kocaelispor'un altyapıdan sorumlu yöneticisi Zeynel Abidin Akyol ise durumun gereğinden fazla abartıldığını söyledi. Futbolcu velisinin bıçak çektiği bilgisinin doğru olmadığını kaydeden Akyol, olayın yalnızca sözlü tartışmadan ibaret olduğunu kaydetti.

Söz konusu futbolcuya ise uzaklaştırma cezası verildi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme