Ulusal basındayız

Eski güzel günlerine dönmeye hazırlanan Kocaelispor yeniden ulusal basının gündemine oturdu. Foto MAÇ gazetesinde alt liglerin uzmanı olan deneyimli gazeteci Şafak Eren'in hazırladığı panoramada haftanın takımı Kocaelispor olurken, haftanın hocası Engin Korukır, haftanın futbolcusu 2 gol atan Yakup Alkan oldu. Haftanın 11'inde ise kaleci Volkan Mert Korkmaz, orta saha oyuncusu Mesut Özdemir ve forvet oyuncu Yakup Alkan yer aldı.

KOCAELİ GELİYOR

Lige şampiyonluk parolası giren yılların köklü takımı Kocaelispor da yüzler gülüyor. Grubun güçlü takımı Turgutluspor u oyunun ikinci yarısında Yakup Alkan'ın attığı iki golle devirmeyi başardı. Bu galibiyet ilaç gibi gelirken liderlik yeşil siyahlı camia da sevinçle karşılandı.

Teknik Direktör Engin Korukır,"  Mutluyuz, Stresli bir maç oldu. Kaybetmedik, bu takım şampiyon olacak .Kazandığımız için mutluyuz daha iyi olacağız. Futbolcularımıza güvenimiz tamdır onlar bizlere daha çok zafer kazandıracaktır dedi.

UÇAR İDDİALI

Basın Sözcüsü Haşmet Uçar,"  Maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu saha yansıtamadık.İkinci yarıda toparlandık ,tecrübemizle 3 puanı hanemize yazdırdık. Tüm camiamızı kutluyorum, bizi yalnız bırakmaya taraftarlarımız yine muhteşemdi. İnanıyorum gelecek haftalarda gerçek Kocaelispor’u göreceğiz. Geniş ve iyi bir kadroya sahibiz. Birlikte olduğumuzda önümüzde kimsenin durabileceğini sanmıyorum" dedi.

Bakmadan Geçme