Uyuşturucu kullanan gençler öldü

İzmit'te, uyuşturucu madde kullandıktan sonra ayrılan iki arkadaştan Ş.B.K., evinde ölü bulundu, B.S. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Olay İzmit Körfez mahallesinde meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre, İzmit’te Ş.D.K. (27)  ve B.S. (23) isimli 2 arkadaş birlikte uyuşturucu aldı. Uzun süre uyuşturucu alan şahıslar, daha sonra ayrılarak evlerine gitti. İzmit Körfez Mahallesi Yüce Rıfat Sokak’ta buluna bir evde ikamet eden Ş.K.D arkadaşları tarafından hareketsiz olarak bulundu.

Olay yerine gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan B.S. ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan B.S. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bu sırada, aynı saatlerde Ş.B.K.'nın arkadaşları evine gitti. Arkadaşları, Ş.B.K.'nın hareketsiz şekilde yattığını görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Ş.B.K.'nın da hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ş.B.K.'nın cansız bedeni Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bakmadan Geçme