• Haberler
  • Gündem
  • ''Vip Özelsin Sanat Merkezi'nde ücretsiz tanıtım günleri başlıyor!''

''Vip Özelsin Sanat Merkezi'nde ücretsiz tanıtım günleri başlıyor!''

Kocaeli'nin kültür ve sanat hayatına yeni bir renk ve soluk getirmeye hazırlanan Vip Özelsin Sanat Merkezi'nde ücretsiz tanıtım günleri başlıyor.

‘’Sanat senin içinde’’ sloganıyla hizmete açılan Vip Özelsin Sanat Merkezi, Kocaeli’nin kültür ve sanat hayatına yeni bir renk ve soluk getirmeye hazırlanırken ilk etkinliğini de hayata geçiriyor.

Vip Özelsin Sanat Merkezi, ücretsiz tanıtım günleri başlığı altındaki ilk etkinliğini 29 Eylül Pazar gününden başlayarak sanat severlerin katılımına sunuyor.

Alikahya Mahallesi Fener Sokak No:8’deki adreslerinde eğitimli, tecrübeli ve geniş kadrosuyla hizmet vereceklerini belirten Vip Özelsin Sanat Merkezi’nin sahibi Hakan Eryürek, ücretsiz tanıtım günleri hakkında bilgiler verdi. Amaçlarının 7’den 70’e herkesi sanatla buluşturmak olduğunu belirten Eryürek şunları söyledi:‘’Vip Sanat merkezinde yeteneğinizin keşfini sağlayıp ardından yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı oluyoruz. Bunun için ücretsiz tanıtım günlerini düzenledik. Herkesi ücretsiz tanıtım günlerimize bekliyoruz.’’

Siz de sanata meraklıysanız ve Vip Özelsin Sanat Merkezi’deki ücretsiz tanıtım günlerine katılmak istiyorsanız 0544 848 0 847 nolu telefondan veya www.vipsanatmerkezi.com web sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Bakmadan Geçme