'Yakın zamanda insanlar Kullarspor'u konuşacak'

BAL ekibi Kullarspor dün akşam basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Fahri Altıntaş göreve geldikleri yıldan bu yana yapılanlardan bahsetti. Altıntaş 'yakın zamanda insanlar bizi konuşacak' dedi

 Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarımızdan Kullarspor yönetimi dün akşam basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kendi tesislerinde yapılan toplantıda başkan Fahri Altıntaş 2014 yılından bu yana yaptıkları icraatlardan bahsetti. 

Basın toplantısında Başkan Fahri Altıntaş, yöneticiler Mustafa Karslıoğulları, Engin Arat, Hasan Öztürk, Kazım Dilek, Efe Çınar, Ahmet Turan ve İsmail Yaman hazır bulundu. Basın mensuplarının ilgi gösterdiği toplantıda tesisler gezdirildi. Son olarak da toplantı salonunda başkanın açıklamaları oldu.

KINIYORUZ

Başkan Fahri Altıntaş, ‘Öncelikle  ilimizin antrenörlerinden Uğur Soykan hocamıza yapılan bir saldırı olmuş onu duyduk ve çok üzüldük. Tabi ki sporda böylesi olayları tasvip etmiyoruz ve kınıyoruz. Biz 2014 yılında yola çıktık elimizde dosyalar projelerle vizyon ve misyonlarla eser bırakmak adına geldik. 

BAKAN KASAPOĞLU İLE GÖRÜŞTÜK

Türkiye’de neden Altınordu Kulübü konuşuluyor da Kullarspor konuşulmuyor diye kendimize sorduk. Biz yola çıkarken etap etap çıktık. 1.Etapta çim saha ve altyapıya uygun bir tesis bu yapıldı. 2.Etapta suni çim saha ve küçük iki idman sahası. 3.etapta ise bir doğal çim saha daha ve yanına çok amaçlı tribün projesi olacak. 4.etapta da yüzme havuzu düşünüyoruz çünkü o eksikliğimiz de var. Bizim projeleri takip eden bizlere yardımcı olan milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Geçen hafta Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştük. 

YAKIN GELECEKTE ÖRNEK KULÜP OLACAĞIZ

Bizler burada 300 gencimizi sporla buluşturduk. 10 tane antrenör 10 tane çalışanımız var 3 öğün yemek çıkıyor burada. A Takım futbolcuları burada konaklıyor. Bu anlamda yönetim kurulundaki arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Bakın 12 futbolcumuz Kocaelispor’da oynuyor. Hocalarımız canla başla çalışıyor. Biz İzmit merkeze en yakın belde takımıyız. Kocaelispor’a daha fazla futbolcu vermek istiyoruz. Biz yakın gelecekte örnek kulüp olacağız. 3 sezondur BAL’da oynuyoruz çok paralar harcayıp belki 3.Lige çıkardık ama çıkmaktan daha önemli tesis yapmak istedik günü kurtarmadık. Bizim tesisler belediyenin değil, TFF’nin değil, Gençlik Spor Bakanlığının değil, köyümüzün yeri Kullar halkının burası" dedi.

(Haber: Zafer ONAR)

Kullarspor başkanı Fahri Altıntaş dün akşam basın mensuplarını ağırladı yapılan projelerden bahsetti.


Kullarspor yönetimindeki iş insanları büyük başarıya imza atıyor.


Geçen hafta Ankara’ya giden yöneticiler Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ettiler.



Yakın gelecekte Kullarspor Tesislerine ek tribün yapılacak ve son hali bu şekilde olacak. 



Başkan Altıntaş basın mensubu arkadaşlara tesisleri gezdirdi bilgi verdi.  




Günün anısına basın mensupları ve yönetim kurulu bir arada görülüyor.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme