Kocaelispor'dan deplasman zaferi!

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kocaelispor sezonun en zor deplasmanlarından birisi olan Turgutlu deplasmanında rövanş maçını 2-1 kazandı

Kocaelispordeplasmanda Turgutluspor ile karşılaştı. Yeşil siyahlı temsilcimizde sakatları devam eden Fatih Adıgüzel ile Kemal Can Aydemir kadroda yer almadı. Kocaelispor’un bu zorlu deplasmanında geçtiğimiz hafta Gölcükspor karşısında kazanan kadroyu sahaya sürdürdü.

Kocaelispor rakibi Turgutluspor karşısına kalede Volkan Mert Korkmaz, Onur, Murat, Ali, Mert, Mesut, Sefa, Burak, Hamza ve Sinan ilk onbiriyle mücadele etti. Kocaalispor maçın 27. dakikasında Burak Süleyman’ın penaltıdan attığı golle rakibinin karşısında 1-0 öne geçti. Yeşil siyahlı ekip ilk yarıda ekili futbolunu sürdürürken rakip Turgutluspor ataklarına karşı mücadele verdi. Maçın 39. dakikasında ev sahibi Turgutluspor Kadir’in attığı golle maçın ilk yarısında eşitliği sağladı 1-1. Maçın ilk yarısı beraberlikle tamamlandı.

Turgutluspor ile deplasmanda karşılaşan Kocaelispor maçın ikinci yarısında daha iyi mücadele ederken maçın 74. dakikasında yeşil siyahlı temsilcimizin geliştirdiği atakta Mesut Özdemir’in attığı golle rakibi karşısında deplasmanda 2-1 öne geçti. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kocaelispor deplasmanda çok önemli 3 puan kazandı.

Bakmadan Geçme