İŞTE ERDOĞAN'IN YENİ KABİNESİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yeni yıl öncesine kadar kabinede büyük değişikliklere gideceği öğrenilirken önümüzdeki haftalarda açıklayacağı yeni kabinedeki isimler de netleşmeye başladı.Kocaeli'den 2 ismin yer alacağı kabinede şu isimlerin bulunduğu iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yeni yıl öncesine kadar kabinede büyük değişikliklere gideceği öğrenilirken önümüzdeki haftalarda açıklayacağı yeni kabinedeki isimler de netleşmeye başladı. AK Parti Ankara kulislerinden iddia edinilen bilgilere göre söz konusu isimlerin gizli tutulduğu öğrenildi.

KOCAELİ’DEN KARAOSMANOĞLU ve SANCAKLI KABİNEDE YER ALACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a son dönemlerdeki yakınlığı ile tanınan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oluşturacağı yeni kabinede yer alması bekleniyor.

METİN FEYZİOĞLU BAKAN OLUYOR

Son zamanlardaki çıkışlarıyla sol cenahı karşısına alan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajları veren Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, yeni kurulacak kabinede yer alacak isimler arasında yer alıyor.

MELİH GÖKÇEK YİNE SAHNEDE

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek’in de yeni kabinede yer alacak yeni isimlerden biri olduğu öğrenildi.

METİN KÜLÜNK DE KABİNE’DE

İstanbul Eski İl Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi yol arkadaşı Metin Külünk’ün de kabinede yer alacak isimler arasında olması dikkat çekti.

DOĞU PERİNÇEK YA KABİNEDE YA DA BAŞDANIŞMAN

Yeni kabinede yer alması muhtemel isimler arasında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in bulunduğu ancak görev konusunda Perinçek’in şartlarının olduğu öğrenildi. Ancak Perinçek’in Bakanlık olmasa bile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

ARINÇ VETO YİYEBİLİR!

Yeni kabinede yer alacak isimler arasında gösterilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Üyesi Bülent Arınç’ın durumunun netleşmediği ancak son dakika sürprizinin yaşanabileceği öğrenildi.

SOYLU GİDİYOR!

Ayrıca edindiğimiz bilgilerine göre sert çıkışları ile tanınan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yeni kabine yer almayacağı öğrenildi.

ALBAYRAK YA ENERJİ BAKANI OLACAK YA DA GİDECEK!

Hazine ve Maliye Bakanı olan Albayrak’ın kesin olarak bu görevde tutulmayacağı en fazla Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’na kaydırılacağı ve hatta bakanlık verilmemesinin bile konuşulduğu öğrenildi.

YILDIRIM’A ÖZEL GÖREV

Ak Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ancak kazanamayan Binali Yıldırım’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın özel bir görev verileceği de sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Bakmadan Geçme