İlk kez katıldıkları turnuvada üçüncü oldular

2'nci Bölge Hakemleri Futbol Turnuvası'nın 9'ncusu Kütahya'da gerçekleşti. Kocaeli Hakemleri ilk kez katıldıkları turnuvadan üçüncülük kupası ile döndü.

Kocaeli Hakemleri; bu yıl 9’ncusu düzenlenen 2. Bölge Hakemleri Futbol Turnuvası’ndan üçüncülükle döndü. Hakemlerimiz ilk kez katıldıkları turnuvada Balıkesir, Yalova, Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Bilecik, Sakarya hakem futbol takımları ile Kütahya’daki müsabakalarda karşılaştı. Edirne hakemlerinin misafir takım olarak katıldığı turnuvada 5’er takımlı 2 grup oluşturuldu. 20x2 süre halinde, normal futbol sahalarında, 18 kişilik kadrolarla yarışan takımların maç programı Kütahya Futbol İl Temsilciliği’nin haftalık maç programında yer aldı. Turnuva, 4-5 Mayıs günlerinde gerçekleşti.

İLK ÜÇ MAÇTA 7 PUAN

Turnuvada ilk üç maçını aynı gün içinde oynayan Kocaeli Hakemleri maç serisine Bilecik’i 3-0 yenerek başladı. Yalova ile 1-1 berabere kaldı. Çanakkale’yi ise son dakika golüyle 2-1 mağlup etti.  Günü 7 puanla tamamlayan temsilcimizde Kadir Yılmaz attığı gollerle yıldızlaşırken, Şeref Özgür Yeşilyurt asist ve ortalarla göz doldurdu.

Turnuvanın ikinci gününde ev sahibi Kütahya ile golsüz berabere kalan Kocaeli Takımı, grubu Kütahya’nın ardında ikinci sırada tamamlayarak Eskişehir takımı ile üçüncülük maçına çıktı. Normal süresi golsüz berabere sona eren maçta Kocaeli takımı Kadir Yılmaz’ın kaleye geçerek yaptığı kurtarışlarıyla üçüncülük kupasına uzandı.

Bu yıl 9.su düzenlenen 2.Bölge Hakemleri Futbol Turnuvasına Kocaeli hakemleri ilk kez davet edildi. Turnuvanın ev sahipliğini yapan Kütahya Dernek Başkanı Ahmet İlhan Aydın Kocaeli’nin katılımından dolayı çok memnun olduklarını belirtip şunları söyledi:

“2.Bölge illeri olarak 9 yıldır bu turnuva yapılıyor. Mustafa Çulcu hocamız hem ülkemiz hem de bölgemiz adına çok önemli bir görevde. Diğer illerden yoğun talep geldi. Mustafa hocamızı da görmek istiyoruz dediler. Bizde bunun üzerine Kocaeli’yi davet etme kararı aldık. Mustafa hocamız hem etkinliğimize katıldı hem de oynadı. 2.Bölge hakemleri için mükemmel bir tecrübe oldu. Herşey hala rüya gibi. Hem Mustafa Çulcu hocamıza hem de Kocaeli hakemlerine çok teşekkür ederiz.” Ayrıca seneye Yalova’da 10’ncusu düzenlenecek turnuva için hakemlerimiz yeniden davet aldı.

DOĞRU HİDROLİK, NETBA ve 

ENTOSAV’DAN BÜYÜK DESTEK

Kocaeli Hakemleri Futbol takımı turnuva boyunca formaları ve eşofmanları ile göz doldurdu. Böyle bir turnuvaya ilk kez katılmasına rağmen çok kısa sürede hazırlıklarını tamamlayarak yola çıkan hakemlerimize ise özellikle ilimizin başarılı iş insanlarından büyük destek geldi. Hakemlerimiz, Adem Doğrul’un sahibi olduğu Doğru Hidrolik ’in sponsor olduğu formalarla mücadele etti. Yıldıztekin Aile Şirketi Entosav ile İsmail Keskin ve Süleyman Keskin kardeşlerin sahibi olduğu Netba Park’ın yaptırdığı Nike marka eşofmanlarla dikkatleri üzerine çekti.

Takımda yer alan hakemlerimizden Zeki Kırdudu teşekkür konuşmasında, tüm bu malzemelerin hazırlanmasında ki katkılarından dolayı iş adamları Adem Doğrul, İsmail Keskin, Süleyman Keskin, Tuncay Yıldıztekin, Gencay Yıldıztekin, Olcay Yıldıztekin ve Mustafa Yıldıztekin için hakemlerden alkış istedi. Hakemlerimiz sponsorlarını uzun süre ayakta alkışladılar.

BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

Kocaeli Hakemleri Futbol Takımının bir araya gelmesinde emeği olan Futsal Klasman Hakemi Zeki Kırdudu, çoğunluğu öğrencilerden oluşan hakemler için iyi bir tecrübe olan bu organizasyona katılmanın gelişimlerine de katkısı olacağını ifade etti. Kırdudu yaptığı konuşmada yedek formalar için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Tahir Büyükakın ile ulaşım desteğinden dolayı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkürlerini iletti.

BİR TEŞEKKÜR DE KIRBAŞ’A

Konuşmasında desteklerinden dolayı tecrübeli hakem Muharrem Kırbaş’dan övgüyle bahseden Zeki Kırdudu, benzer etkinliklerde Kocaeli olarak her zaman yer alacaklarını ve desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade etti

Bakmadan Geçme