Ellibeş 'Nöbet barış içerisinde devredilir'

AK Parti delege seçimleri heyecanını yaşıyor. Delege seçimleri hakkında İl Başkanı MehmetEllibeş basın açıklamasında bulundu.

AK Parti'de delege seçimleri başladı. İzmit İlçe Binası'nda İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in ve parti üyelerinin oylarını kullanmalarından sonra açıklamalarda bulunan Ellibeş, yeni seçilecek delegelere başarılar dilerken; "Bugün 5 ilçe 251 mahallede sürüyor. Bende dolaşıyorum. Sandıklarda zararı gördükçe memnun oluyorum. Kurulduğu günden itibaren olan gücünü bıgün itibariyle yaşıyoruz. Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yağı geleceğe daha umutlu bakıyor. İleriye daha gayretli bakabiliyoruz. 5 ilçe 251 mahallede süreç devam ediyor." dedi.

Herkes hür iradesiyle tercihini yapıyor

AK Parti'de nöbet sistemini vurgulayan Ellibeş, "Mahallerimizin bazılarını ilçe binamızda topluyoruz. Herkes hür iradesiyle tercihini yapıyor. Tüm teşkilata tekrardan samimiyetle gayretle teşekkür ediyorum. 4’ünde Kandıra 8’inde diğer 6 ilçede seçimlerimizi yapacağız. Sandık sonucundan çıkan sonucun sonunda çıkan delegelerin halkıyla görevini yerine getireceğini düşünüyorum. Bundan önce olan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Bizde nöbet sistemi vardır. Geçmiş dönem geleceğe bayrağı teslim eder ve bu huzur içinde gerçekleşir. Yeni seçilecek arkadaşlarada başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme