Hürriyet gözyaşlarına boğuldu!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kendisine iftira attığını iddia ettiği Ak Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce'ye istifa çağrısında bulunarak, 'Benim de adım Fatma'ysa bu özrü dileteceğim' dedi.

Ak Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce’nin dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ‘Fatma Kaplan Hürriyet camiye ayakkabı ile girdi’ paylaşımı üzerine CHP İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Fethiye Köyü Camisi önünde bugün bir basın toplantısı düzenledi.

''Bize iftira attılar''

Başkan Hürriyet düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi; “Bu şehrin seçilmiş belediye başkanına ve dört muhtara iftira attılar. Şaşkınlıkla inanamadık. Nasıl olur da araştırmadan böyle bir iftira atarlar diye düşündük. Hiçbir iftiraya sessiz kalacak değiliz. Bu millete bir borcumuz var. Öncelikli borcumuz adil ve dürüst olmak. Ne yazık ki geçmişte hocalık da  yapmış birisinin fütursuzca düşünmeden sonuçları neye varacak diye bakmadan edecek şekilde iftira atılması hepimizi rencide etmiştir.

“Benim de adım Fatma'ysa bu özrü dileteceğim”

Camiye adabımızla girdik. Ak Partililer buraya hizmet yapmadıkları için burası neresidir bilmiyorlar. Ardiyeye girdik camii diye paylaşarak iftira attılar. İzmiti 15 yıl sonra kaybetmeyi kaldıramadılar. AK Parti’ye çağrımdır; Sizi temiz, cesur ve ahlaklı siyasete davet ediyorum. Buradan da son kez Şener İnce’ye sesleniyorum; ya özür dile ya istifa et. Benim adım Fatma’ysa o özürü dileteceğim. Bugün buraya tüm AK Partilileri davet ettim ancak hiçbiri yok. Buraya gelmeye kalksalar köyün yolunu bulmazlar. Bunu burada bırakmayacağım yarın saat 10.00’da AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce ve iftira olan diğer paylaşımlar için suç duyurusunda bulunacağım.”dedi.

Hürriyet gözyaşlarına boğuldu

Basın açıklaması esnasında gözyaşlarına boğulan Hürriyet'i partili kadınlar teselli etti.

Bakmadan Geçme