İnce'den Hürriyet'e 'Hodri Meydan'

AK Parti İzmit belediye meclis üyesi Şener İnce sosyal medya hesabından Hürriyet'e çağrıda bulundu. İnce paylaşımında 'Tribün şovuyla,küçük vaadlerle Büyük Kocaelispor'u suistimal etmeyi bırakın' dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Kocalispor Kongresinde, Alikahya Spor Tesisleri'nin Kocaelispor'a ücretsiz tahsis edileceğini açıklamıştı. Hürriyet’in yaptığı bu açıklamaya AK Parti İzmit belediye meclis üyesi Şener İnce ‘Hodri Meydan’ başlığıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.  İnce “Buradan taahhüt ediyorum.Bu kira bedelini Kocaelispor’umuza ben ödeyeceğim. Hüseyin Üzülmez başkanımı arayıp bu taahhüdü kendisine de beyan ettim. Size büyük işler yakışır. Kaldırın Transfer yasağını,ya da Tüm deplasman masraflarını ben üstlendim diye açıklayın,söz buradan önce ben teşekkür edeceğim” dedi

İşte İnce’nin o paylaşımı:

“HODRİ MEYDAN.....

Fatma Hürriyet kaplan’a açık çağrımdır...

Türübün şovuyla,küçük vaadlerle Büyük KOCAELİSPOR’u suistimal etmeyi bırakın.

Aylık kirası sadece 2.494 TL olan Alikahya tesislerini bedelsiz kiraya verdim açıklamanızla neredeyse Kocaelispor’u süper lige çıkardım havası yarattınız.

Buradan taahhüt ediyorum.Bu kira bedelini Kocaelispor’umuza ben ödeyeceğim.Hüseyin ÜZÜLMEZ başkanımı arayıp bu taahhüdü kendisine de beyan ettim.

Madem kamuoyundaki algınız kadar KOCAELİSPOR Sevdanız var.Size büyük işler yakışır.

Kaldırın Transfer yasağını,ya da Tüm deplasman masraflarını ben üstlendim diye açıklayın,söz buradan önce ben teşekkür edeceğim.

Kocaelispor’a muhteşem bir stad kazandıranlar,borç batağından kurtaranlar sizin kadar reklam yapmadı,Kocaelispor’u siyasete alet etmedi,etmeyecek ve ettirmeyeceğiz de.Çünkü KOCAELİSPOR bu şehrin tüm fertlerinin Aşkı’dır.

Bakın Körfez Belediyemiz KOCAELİPORUMUZA yakışan büyüklükte bir jest yaptı.30 dönüm arazi içinde birçok stad,sosyal tesis barındıran ALPARSLAN TÜRKEŞ Stadyumunu tesis etti.Adaşım Şener SÖĞÜT ve ekibini yürekten tebrik ediyorum.

Ve diyorum ki;Siz de;Ya İzmit Belediye Başkanına yakışan bir jest yapın,ya da küçük sözlerle büyük algılar yaratarak KOCAELİSPOR’u suistimal etmeyi bırakın.....”

Bakmadan Geçme