Hürriyet fena yakalandı!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in Fevziye Köy Camiine ayakkabıları ile girdiğini iddia eden Ak Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Şener İnce şimdi de Hürriyet'in camiye başörtüsüz girdiğini gösteren fotoğraflarını yayınladı.

Ak Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Şener İnce İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in İzmit'e bağlı Fevziye Köy Camiine ayakkabı ile girdiğini iddia eden fotoğrafları yayınladıktan sonra şimdi de camiiye başörtüsüz girdiğine dair resimler paylaştı. Şener İnce sosyal medya hesabından "ikinciye yakalandı" başlıklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Özür dileyeceğiniz yerde hala milletin aklıyla dalga geçiyorsunuz.  Milletimizin seçimde size duyduğu güveni istismar ediyorsunuz. Orası cami değilmiş gibi saçma sapan bir açıklama ile yanıt vermeye çalışıyorsunuz. Girdiğiniz yerdeki halılar yeşil, kırmızı çizgilerden oluşuyor.  Bunlar namaz kılarken saf tutmak için yapılan şeritlerdir. Belli ki, burada namaz kılınması için düzen alınmış. Yani orada namaz kılınmış.  Siz, yerdeki halılar kalkmadan ibadethane olarak kullanılan bir yere ayakkabı ile giriyorsunuz.  Kaldı ki, ayakkabıları çıkardım dediğiniz cami içindeki fotoğrafınız da ikinci kez yakalandınız. Seçim döneminde başınızdan çıkarmadığınız tülbent, yine bir ibadethaneye girerken başınızda yok. Almanlar, İngilizler, Fansızlar bile camiye girerken saygılarından başını kapatıyor. Biz ilk fotoğrafı paylaşmasak bunun ortaya çıkmayacağı, durumu sonradan fark edip bunu gizlediğinize eminiz. Şimdi özür dileyin. Milletimizin manevi duygularıyla oynamayın. Eninde sonunda İzmit halkı sizin gerçek yüzünüzü görmüş olacak. Biz hem seçim döneminde, hem de belediye çalışmalarında sürekli birlikte olduğumuzdan bunu erken gördük. İzmit halkı da içinizde nelerin olduğunu elbette zamanla anlayacaktır."

Bakmadan Geçme