SEDAŞ'tan elektrik kesintileri ile ilgili açıklama

19 Temmuz tarihli 'SEDAŞ'ın elektrik kesintileri bıktırdı artık' başlıklı haberimize SEDAŞ yetkililerinden açıklama geldi. İşte o açıklama...

Kocaeli’nin Karamürsel, Derince, İzmit, Kandıra, Körfez ve Başiskele ilçelerinde artan enerji talebine bağlı olarak; abonelerimizin enerji ihtiyaçlarının karşılanabilmesi, yeni abone bağlantılarının tamamlanabilmesi ve daha kaliteli enerji hizmeti sunulabilmesi kapsamında kurumumuz tarafından bakım, onarım ve yatırım çalışmaları yürütülmektedir. Enerjili şebekede bu çalışmaların sürdürülmesi mümkün olmadığı için, çalışmalar esnasında planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilmektedir. Abonelerimizin can ve mal güvenliği ile enerji ihtiyacının karşılanması için zaruriyet arz eden söz konusu çalışmalarımız, daha kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunma amacı taşımaktadır. Planlı kesinti yapılacak bölgeler, 48 saat öncesinde web sitemizde yayınlanmakta; kesintiden etkilenen aboneler ise sistemimizde kayıtlı telefon numaralarına gönderilen SMS aracılığıyla önceden bilgilendirilmektedir.

SEDAŞ olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon abonemizin kesintisiz ve kaliteli enerji hizmetinden faydalanabilmesi ve mağduriyetlerin yaşanmaması için çalışmalarımıza 7/24 devam etmekteyiz.

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü

Bakmadan Geçme