Şaka gibi açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Park, Sera ve Dikimevi açılışı için geldiği İzmit'te coşkuyla karşılandı. İki lider kürsüden yaptıkları konuşmada İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in projelerini öve öve bitiremedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerin ardından ilk kez bir programda söz aldı. Programda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasi gelene kadar mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğim” dedi ve  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in projelerini övdü.

Programda söz alan Meral Akşener de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i öve öve bitiremedi. “Benim gibi yıllar evvel doğmuş İzmitli kızların bir hayali vardı. Okuyan yazan, okuma fırsatı bulan İzmitli kız çocuklarının hayali Leyla Atakan olmaktı. Ben 60 ihtilalinden sonra babası Türkeşçi olmuş, 80 ihtilaline kadar ağabeyi Kocaeli MHP il başkanı olan, babasının ailesi İnönücü, annesinin ailesi Demokrat Partili olan bir ailenin kızıyım. Ama İzmit’te doğan her kız çocuğu için Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilmiş sayılmayan ve biz siyaseti aklımızdan geçirdiğimiz zaman tek bir hayalimiz vardı. O da Leyla Atakan olmaktı. İzmit ilk belediye başkanlarından birisini seçmişti” dedi.

İŞTE İZMİT BELEDİYESİ'NİN BÜYÜK TOPLU AÇILIŞ DEDİĞİ O PROJELER; 


1. İzmit Belediyesi Kütüphanesi


2. Dost Eller Mağazası


3. Gülümse Kafe


4. Gıda Talep Yeri


5. Sarı Su Gençlik Kampı


6. Emine Bulut Parkı


7. Şehit Ömer Can Açıkgöz Parkı


8. Çiçek Serası


9. Ambarcı Mahallesi Tepebaşı Merkez Camii temel atma töreni


10. Dikimevi

Şaka gibi açılış!
Şaka gibi açılış!
Şaka gibi açılış!
Şaka gibi açılış!

Bakmadan Geçme