Devlet Hastanesi'nde Covid-19 skandalı!

Covid-19 belirtileri görülen bir vatandaş, Dilovası Devlet Hastanesi'ne gittiğinde korona şüphelisi ya da pozitif olan hastalarının hepsinin aynı izolasyon odasına alındığını iddia etti.

Covid-19 belirtileri nedeni ile Dilovası Devlet Hastanesi’ne başvuruda bulunan bir vatandaş, hastanede yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden anlattı.

Hastanede korona şüphelilerinin ve pozitif hastaların aynı izolasyon odasına alındığını ve izolasyon odasının da hijyenik olmadığını iddia etti.   

İşte Dilovası Devlet Hastanesi’ne başvuruda bulunan bu vatandaşın o paylaşımı;

''Şüpheli ya da pozitif hastaların hepsini, izolasyon odasında bir arada tutuyorlar''

“Covid belirtilerinden ötürü gittiğim Dilovası Devlet Hastanesi'nde tomografi, kan, test işlemlerinin yapılması için, şüpheli ya da pozitif olan hastaların hepsini, izolasyon odasında bir arada tutuyorlar. Odanın hijyenliği ayrı bir konu zaten, çarşaflar bile değiştirilmemişti. Sonucum belli değildi fakat 15 kişilik olan odada neredeyse 7-8 pozitif hasta vardı. Refakatçilerden biri ki o da pozitifti ‘Biz ailecek pozitifiz’ dediğine şahit oldum. Sonucu kesinleşmemiş olan hastaların bu şekilde riske atılması ne kadar mantıklı düşünmeden edemiyorum”

Bakmadan Geçme