Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkışına ilk yorum: Partisi için de ülkemiz için de isabetli olur

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkışını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sayın Kılıçdaroğlu'nun nasıl bir adım atacağı konusu bizim derdimiz değil. Aday olacaksa, bunu düşünüyorsa partisi ve ülkemiz için isabetli olur' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'da düzenlenecek olan Zafer Geçidi Töreni'ne katılmak için Bakü'ye gidiyor. Erdoğan, yolculuk öncesi havalimanında düzenlenen basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalara yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:
"Aliyev'in daveti üzerine Azerbaycan'a resmi ziyaret gerçekleştirmek üzerine birazdan Bakü'ye hareket edeceğiz. Azerbaycan işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başarılı bir hareket düzenledi. Azerbaycan ordusunun gösterdiği kahramanlık bu zaferin kazanılmasındaki başlıca etkendir. Azerbaycan halkı da hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır.

Sayın Kılıçdaroğlu'nun nasıl bir adım atacağı konusu bizim derdimiz değil. Kendi derdidir. yaptığı açıklama da çok sulandırılmış bir cevaptır. Aday olacaksa, bunu düşünüyorsa partisi ve ülkemiz için isabetli olur.

Bakmadan Geçme