SEDAŞ, bakın ne açıklama yaptı!

Elektrik kesintileri ile Kocaeli'deki vatandaşları çileden çıkartan SEDAŞ, dün gece geç saatlerde yaptığı açıklamada 18-21 Ocak tarihleri arasındaki tesis ve bakım çalışmaları için planlanan kesintilerin iptal edildiğini duyurdu. Kar ve dondurucu soğukların hakim olduğu bu kış günlerinde planlı kesintilerin olması vatandaştan yine büyük tepki gördü.

Elektrik kesintileri ile Kocaeli'deki vatandaşları çileden çıkartan SEDAŞ, 16 Ocak Cumartesi gecesi ve 17 Ocak Pazar günü Kocaeli'nin önemli bir kısmında meydana gelen elektrik kesintileri sebebiyle vatandaşın isyanına sebep olmuştu.

SEDAŞ, dün gece geç saatlerde yaptığı açıklamada 18-21 Ocak tarihleri arasındaki tesis ve bakım çalışmaları için planlanan kesintilerin iptal edildiğini duyurdu.

SEDAŞ'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Bölgemizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 18-21 Ocak arası tesis ve bakım çalışmaları için planlanan kesinti programı iptal edilmiştir.'' 

SEDAŞ'tan büyük jest!!!

Kar ve dondurucu soğukların hakim olduğu bu kış günlerinde SEDAŞ tarafından yapılan bu açıklamada vatandaşa jest yapılıyormuş gibi algı yaratılmaya çalışılması elektrik abonelerin büyük tepkisine sebep oldu.

Bakmadan Geçme