İzmit'in çocuğu yine Kartal'ı vurdu!

İzmit'in çocuğu Gökdeniz Bayrakdar, Süper Lig'in 23. haftasında Antalyaspor'un evinde Beşiktaş'ı ağırladığı maçta ortaya koyduğu futbol ve attığı golle büyük alkış aldı.

Süper Lig'in 23. hafta maçında Antalyaspor evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-Beyazlılar, İzmit'in çocuğu Gökdeniz Bayrakdar 1-0 öne geçerken maçın hakeminin akıl almayacak derecedeki kötü yönetimi sonucunda galibiyetini koruyamadı ve Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. 

Bütün takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullanan maçın hakemi Alper Ulusoy özellikle Beşiktaş'ın golünden önceki pozisyonda Beşiktaş'ın lehine faul vermesi ve faul sebebiyle Antalyasporlu Veysel'i oyundan atması büyük tepki gördü. Beşiktaş karşısında 10 kişi kalan Antalyaspor 1 puana razı oldu.

Beşiktaş karşısında oynadığı iyi bir futbol ve bir de gol atma başarısı göstererek Antalyasporlu taraftarların gözbebeği haline gelen İzmit'in çocuğu Gökdeniz Bayrakdar'a bir destek de Kocaeli'den geldi.

Sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan Kocaelispor taraftarları sadece 1 milyon lira bedel ile Antalyaspor'a verilen Gökdeniz Bayrakdar için Kocaelispor adına büyük kayıp olduğunu dile getirdiler ve başarılarından dolayı Gökdeniz Bayrakdar'ı tebrik ettiler.

Gökdeniz Bayrakdar, Süper Lig'in 2. haftasında Antalyaspor'un deplasmanda oynadığı ve Beşiktaş ile 1-1 biten maçta yine gol atmış ve Antalyaspor'a 1 puan getiren adam olmuştu.

Bu arada devre arası transfer döneminde Gökdeniz Bayrakdar için Antalyaspor'un kapısını çalan bir çok kulüp eli boş dönmüştü. Transferin son günlerinde Gökdeniz Bayrakdar için Trabzonspor'dan 15 milyon lira isteyen Antalyaspor'un  Gökdeniz Bayrakdar'ı sezon sonu çok daha yüksel bedellerle satmayı düşündüğü öğrenildi.

Bakmadan Geçme