Alaattin Çakıcı'ya kumpas ortaya çıktı!

Gazeteci Ferhat Aydoğan, Alaattin Çakıcı'ya kurulan kumpası belgeleri ortaya çıkarttı. Gazeteci Aydoğan ''Çakıcı'ya kurdukları tezgâh mahkeme kararları ile ortaya çıktı'' dedi.

Bir internet sitesinde ‘’Mafya Çakıcı, bir kez daha ortaya çıktı’’ başlıklı haberin Alaattin Çakıcı'yı itibarsızlaştırmaya yönelik olarak hazırlandığı ve haberin içeriğinin saptırıldığı ortaya çıktı.

Araştırmacı Yazar Gazeteci Ferhat Aydoğan yaptığı açıklamada Alaattin Çakıcı'ya kurulan kumpası belgeleri ile açıkladı.

2015 yılında FETÖCÜ cezaevi savcısı, cezaevi idaresi ve DHKPC'nin lideri olan, Sabancı'yı öldüren Harun Kartal ile birlikte Edirne cezaevinde Alaattin Çakıcı'ya kurdukları tezgah mahkeme kararları ile ortaya çıktığını belirten Gazeteci Ferhat Aydoğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

‘’15 Temmuzdan sonra cezaevi savcısı Cevat Gül, fETÖ üyeliğinden 8 yıl 9 ay hapis cezası aldı. Eşi Ayşe Neşe Gül  ise FETÖ üyesi olmaktan 10 yıl 6 ay hapis cezasına mahkûm edilmiştir. Ayşe Neşe Gül'ün Pensilvanya da FETÖ’nün sekreterliğini 2 yıl boyunca yaptığı bilinmektedir.                                       

Edirne F Tipi cezaevinde Alaattin Çakıcı'ya kurulan kumpas neticesinde Çakıcı bir memuru ve bir de komünist  olan ve şehit savcı Kiraz'ı öldürenlerin suç ortağı olan Latif Mollaahmetoğlu'nu ağır şekilde yaraladığı belgelerle ortaya çıkmıştır. Yapılan araştırmalara göre Alaattin çakıcı Edirne f tipi cezaevinde, tek adli mahkûm olarak yattığı sürece DHKPC'nin ve diğer örgütlerin asla sesi çıkmamıştır. Yine komünist avukatlar tarafından Halk TV den hükumete seslenerek Alaattin Çakıcı arkadaşımızı her hapishanede öldürtülebilir, can güvenliği yoktur demişlerdir. Halk TV’nin arşivlerinde bu sözler mevcuttur.‘’ dedi.

İşte Araştırmacı Yazar Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın ulaştığı o belgeler;

Bakmadan Geçme