Nedir bu Kartepe'nin çektiği?

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde vatandaşların şikayetleri bitmiyor. Semt sakinleri, Kartepe Semt Polikliniği'nin kaldırımlarının ihalesinin yapıldığı ancak neden hala bitirilemediğini sorarken haber daveti üzerine gittiğimiz Kartepe'de daha ilginç bir durumla karşılaştık.

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde vatandaşların şikayetleri bitmiyor. Semt sakinleri, Kartepe Semt Polikliniği'nin kaldırımlarının ihalesinin yapıldığı ancak neden hala bitirilemediğini soruyor.

Nur Caddesi Bizim Sokak üzerinde bulunan Kartepe Semt Polikliniği'nin kaldırımlarının ihalesinin yapılmasına rağmen hala bitirilememesi vatandaşı üzüyor.

Gazetemize kaldırımların resmini gönderen vatandaşların isteği üzerine gittiğimiz Kartepe'de çok daha ilginç bir manzara ile daha karşılaştık. 

Kartepe'de 28 Şubat 2020 tarihinde yapımına başlanan Kartepe Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Hizmet Binası'nın da hala bitirilemediğini gördük.

Kartepe'de hizmete girecek 4 milyon 925 bin lira ile ihale edilen ve 26 Şubat 2021 tarihinde bitirilmesi gereken Kartepe Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin hala bitirilemediği görülüyor.

Ayrıca edindiğimiz bilgilere göre söz konusu hizmet binasının ne zaman açılacağı konusunda da bilgi verilmiyor.

Bakmadan Geçme