Yeni temayülde oylanan olabilir

AKP Dilovası İlçe yöneticisi Hamza Şayir, 24 Haziran seçimleri öncesi 05 Mayıs'taki temayülde oylayan olmuştu. Yerel seçim temayülünde oylanan olabilir. En büyük kozu, teşkilattaki görevi

AKP Dilovası İlçe Teşkilatı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Zirve’ye kısa ve net konuştu: “Aday adayı olmam için bazı çevrelerden baskı ve istek var. Düşünmüyor değilim ama henüz kararsızım…”

Şayir’in bu süreçte en büyük avantajlarından biri AKP Dilovası İlçe Teşkilatı’ndaki görev dağılımında Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini üstlenmiş olmak gibi görülüyor. Üstlendiği görevin hakkını vermek için de hayli yoğun bir tempo tutturduğu gözlenen Şayir’in kast ettiği çevrelerin, dokunduğu o çevreler olduğu sanılıyor.

24 Haziran genel seçimleri öncesi AKP Kocaeli’nin milletvekili adaylarını belirlemedeki ilk basamağı olan temayüle de katılan Şayir o temayülde oylayan olmuştu. 2019 yılının mart ayındaki yerel seçimlere yönelik de düzenleneceği sanılan temayülde ise AKP’nin Dilovası Belediye Başkan adaylığı için oylanan olabilir. AKP tarafından açıklanan takvim gereği Şayir’in net kararını vermesi için bir haftası daha var.

Bakmadan Geçme