Yıldız kızlarda şampiyon ZİRVE…

Kulüpler arası Yıldız Kızlar Basketbol İl Birinciliği final maçında Kocaeli Zirve Kulübü rakibini yenerek şampiyon oldu. Zirvespor rakibine 12 sayı fark attı. Her iki takımda Marmara Bölge Finallerine gitmeye hak kazandı

U-16 Yıldız kızlar kulüpler arası basketbol final maçında Kocaeli Zirve Kulübü rakibi Kocaeli Basketbol Kulübünü yenerek şampiyon oldu. Atatürk Spor Salonunda oynanan final maçına büyük ilgi vardı her iki kulübün velileri çocuklarını yalnız bırakmadı. Zorlu final maçını B Klasman hakemi Ali Osman Kanık yönetirken yardımcıları da C Klasman hakemleri Ozan Gündüz ve Fatih Şafak oldu. Her iki takımda müsabakaya stresli ve tutuk başladı. İlk periyod 14-4 Zirvenin galibiyeti ile bitti. Her iki takım maça ısınsa da devreye 32-17 Kocaeli Zirve Kulübü önde girdi.

MÜSABAKA MÜTHİŞ ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Maçın 3.periyodu ise müthiş geçti her iki takım oyuncuları buldukları sayı ile alkış aldılar. Son periyod yine çekişmeli geçerken heyecan yükseldi aldığı sayılarla rakibine üstünlük sağlayan Zirve 42-33 maçtan galip ayrıldı ve şampiyon oldu. Müsabaka sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Bu arada final maçının ardından da her iki takım Marmara Bölge Finallerine gitmeye hak kazandı. Takımların birisi Edirne diğeri de Tekirdağ’a gidecek.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

1.Kocaeli Zirve Kulübü

2.Kocaeli Basket

3.Çayırova Gençlik Spor

4.Doğuşspor Kulübü

 

Haber: Zafer ONAR

Kocaeli Basket

Çayırova Gençlik Spor

Doğuşspor Kulübü

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme