Yıldızlı Kandıra'nın sesi olmaya ant içmiş!

Geçtiğimiz hafta Kandıra'yı gezen CHP Milletvekili Adayı Harun Yıldızlı dün akşam yine Kandıra'daydı. Ballar ve Kefken mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Yıldızlı, 'Tarım olmazsa hiçbir şey olmaz. Arazilerinizin haraç mezat satıldığını biliyorum. Meclise gittiğimde ilk gündeme getireceğim konu bu konu. Köylünün lehine ne varsa bunu birlikte başaracağız' dedi.

Siyasi partiler, genel seçimlere 12 gün kala saha çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. İlimizde de CHP Kocaeli Milletvekili adayı Harun Yıldızlı, ilk günkü hevesle sokak çalışmalarına devam ediyor. Son zamanlarda özellikle Kandıra bölgesine ağırlık veren Milletvekili adayı Yıldızlı, bölge halkının sesi olmaya özen gösteriyor. Geçtiğimiz hafta Kandıra’nın köylerini gezen Yıldızlı dün akşam yine Kandıra’daydı.

“ARSALARINIZ ELİNİZDEN GİDİYOR”

Kandıra Ballar ve Kefken Mahallelerindeki kahveleri dolaşan Yıldızlı, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Programlarda Ballar Muhtarı Yüksel Horoz ve Kefken Muhtarı Zeynel Abidin de hazır bulundu. Kandıra’nın tarımsal olarak ciddi sıkıntılar yaşadığını, İzalei şuyu davalarıyla köylünün elinden toprağının alındığını bildiğini belirten Yıldızlı, “Arazilerinizin haraç mezat satılmasının nasıl sıkıntı yarattığını biliyorum. Bir kişi geliyor; arazilerinizin 50-100 metrekaresini alıyor. Sonra bastırıyor parayı alıyor. Arsalarınız elinizden gidiyor. Buna buradan size söz veriyorum; biz meclise gittiğimizde, bu konuyu ilk olarak meclise taşıyacak olanlardan biriyim. Köylünün lehine ne varsa bunu birlikte başaracağız” dedi.

“ÜLKEYE HUZURU GETİRECEĞİZ”

Ülkenin kurallarla yönetilmediğin de altını çizen Yıldızlı, “Bakın son zamanlar da kaç tane Merkez Bankası Başkanı, kaç tane maliye bakanı değişti. Mazot, gübre fiyatları ortada. Çiftçi nefes alamıyor. Biz muhalefette olmamıza rağmen 3600 ek göstergeyi, EYT’yi, taşeron işçiliği, emekliye ikramiyeyi, gençlerin KYK borçları; bunları çözdük. Kemal bey söyledi; Tayyip bey yapmak mecburiyetinde kaldı. Millet İttifakı çok kıymetli bir birlikteliktir. Millet İttifakı’nın derdi Türkiye’ye huzuru getirmektir” diye konuştu.

“VATAN SEVGİMİZİ KİMSE SORGULAYAMAZ”

Yıldızlı son olarak şunları söyledi: ‘’Cumhur İttifakı seçimleri kaybedeceğini anlayınca bize hakaret etmeye başladı. Dilleri sertleşti. Süleyman Soylu’nun söylediklerine bakar mısınız? Soylu, 14 Mayıs seçimleri bir darbe girişimidir diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Millet İttifakı ile ilgili hiçbir şey bulamayınca karalama kampanyası başlattılar. Algı yaratıyorlar. Bizi terörle işbirliği ile itham ediyorlar.

“İLK TOPRAK KAYBI AKP DÖNEMİNDE”

Şunu söyleyeyim; Cumhuriyet Halk Partisi bir ofiste kurulan parti değildi. Devletin kurucu partisidir. Savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. Bizim bayrak, vatan, toprak sevgimizi kimse sorgulayamaz. Biz bu değerlerden vaz geçemeyiz. Hele hele cumhuriyet tarihinde ilk toprak kabımız olan Süleymanşah konusu unutmasınlar. İlk toprak kaybımızı biz AKP döneminde yaşadık.” Milletvekili adayı Harun Yıldızlı ve yanındaki heyet, köy ziyaretleri sonrası, gecenin ilerleyen saatlerinde Kandıra merkezde bulunan Koreli’nin çay ocağında çaylarını içerek dağıldı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme