Yine yolun ortasına park ettiler!

Gölcük Değirmendere'de başka araçların geçişine engel olacak şekilde aracını yol ortasına bırakan bazı araç sürücülerine vatandaşlar tepki gösterdi. 

Gölcük Değirmendere Yalı Mahallesi Özkanlı Sokak’ta bazı araç sürücüleri, diğer araçların geçişine engel olacak şekilde park etmeye devam ediyor.

BENCİL SÜRÜCÜYÜ İHBAR ETTİK
Araçlarının uzun süre sokak ortasında park halinde durmasına tepki gösteren bölge sakinleri, “Sokakta park edilecek yerler olmasına rağmen , arabasını dilediği gibi bırakabileceğini düşünen vatandaş uzun saatler boyunca sokak ortasına bırakmaktadır. Değerli arabasını sokağın tam sağına veyahut tam soluna bırakmaktansa yol ortasına bırakıp giden, aracın camına numarasını bıraktığı için dilediği gibi sokak ortasına araç bırakabileceğini zanneden bu sorumsuz ve bencil bir sürücüyü öncelikle 112 Acil Hattına saatler önce bildirdik. 

SOKAĞIN ORTASINA PARK ETMEYİ HAK OLARAK GÖRMEYİ BIRAKSIN
Eminiz ki polisler bu aracın sahibini aracını sokağın ortasından alması konusunda aramışlardır fakat aradan en az 3 saat geçmesine rağmen ve burayı babasından miras olarak kendisine kaldığını zannettiğinden, sokak ortasına park yapmaktan çekinmeyen kişi, polisin onu aramasından da çekinmez. Sizlere de bildirmek istiyoruz ve bunu yayınlamanızı rica ediyoruz ki, bu hadsiz kişi aracını böyle bırakarak kendisine sokağın ortasına park etmeyi hak olarak görmeyi bıraksın ve  bireysel olarak bu sokaktan geçecek kişilerin hakkını yiyemeyeceğini anlasın.

BU YER TRAFİĞE AÇIK BİR SOKAK
Bu aracın çok değil 10 metre gerisinde metruk bir bina ve çevresinde en az 25-30 aile yaşıyor. Bu metruk binada yangın çıksa bizler itfaiyeyi mi arayacağız yoksa bu sorumsuz vatandaşın aracın camına bıraktığı numarayı mı arayacağız arabasını çekmesi için, böyle sorumsuz insanlar güya medenileştikçe azalması gerekirken artmasına anlam vermekte zorlanıyoruz” dedi.
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme