• Haberler
  • Spor
  • Yönetimden açıklama: Süper Lig'e çıkamazsak görevi bırakacağız

Yönetimden açıklama: Süper Lig'e çıkamazsak görevi bırakacağız

Kocaelispor Yönetim Kurulu, göreve devam etme kararlığını yineledi. Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan 'Sezon sonu kongre yapacağız. Süper lig'e çkarsak devam edeceğiz. Çıkamazsak görevi bırakacağız' dedi

Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan ve Kocaelispor Dış İlişkiler Sorumlusu ve Sportif Danışmanı Abdurrahman Başkır bugün saat 15.30’da Körfez Brunga Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan yaptığı açıklamada şunları dile getirdi

“Bir spor kulübünün başarısını sadece şampiyonlukla elde edilmez. Kurumsallık ve mali disiplinde son derece önemli. Bizler bu zamana kadar bu iki hassas meselede önemli işler yaptık. Geçmişte de benzer sorunlar yaşadık ve aklıselim davranarak görevimizin başında kaldık. Bugün de görevimize devam etme kararı aldık. Bugün yönetim kurulu olarak istifa etsek bile kongreyi en erken 1 ay önce yapabiliriz. 1 ay sonunda da sezonun sonu oluyor. Yönetim değişse de yeni yönetim gelse de 1 ayda büyük zorluklar yaşayacaklar. Yüklü bir ödeme yüküyle karşılaşacaklar. Zor bir tablo ile karşılaşacaklar. Gelenlerin elinde sihirli değnek olmayacak. Duygusal davranmamak ve devam etmek gerektiğini düşünüyoruz”

“Bazı kesimler kasten takımın kötü olmasını istiyorlar. Maç öncesinde bu sahaya daha yeni gelen hocaya, teknik heyete, kaleciye küfür ediyorlar. Ben taraftarımızın aralarında bunları barındırmamalarını istiyorum. Bunların derdi nedir anlamış değilim. Taraftarımız maç esnasında tepki göstermemeli, bunun olumsuz anlamda etki ettiğini herkes biliyordur. Tuzla maçında ilk yarıdaki oyundan herkes mutludur. Attığımız golden sonra bile olumsuz tezahüratlar protestolar yaptılar. Bu takımın üzerinde büyük bir olumsuz etki oluşturdu. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkür ederim. Harika bir stadımız oldu. Ulaşımın kolaylaşması için stada giden yolda da önemli çalışmalar var”

“Kocaelispor bu günlere geri gelirken tesislerini sattı. Bugün bir sosyal tesis kazandırdık. Yeni bir tesis için de çalışmalar devam ediyor. Sevindikli’de camiamıza yakışır tesisimiz olacak. Seçim beyannamesinde de yer aldı. Biz kendi dönemini bırakın bir kenara 25 yıl önceki borçları ödeyen bir yönetim olduk. Biz mücadeleci bir yönetimiz. Mücadeleye devam edeceğiz. Görevimizin başındayız. Takımımızı sahipsiz bırakmayacağız. Mayıs ayında seçilen yönetim kurulu olarak görevimize devam edeceğiz. Sezon sonunda kongre kararı alacağız. Süper Lig’e çıkamazsak bırakacağız, yoksa devam edeceğiz”

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme