YRP Kocaeli Kadın Kolları kahvaltıda buluştu

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı programı YRP Kocaeli il binasında gerçekleşti.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Seval Sezer

Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği kahvaltı programına Partinin il sorumlusu Kadriye Oktay’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 70 kişi katıldı.

''Seçimlere tek başımıza gireceğiz''

Açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu, ''Bizim derdimiz Milli Görüş zihniyetinin Türkiye’de iktidara gelmesidir. Bu olmadıktan sonra yani Milli Görüş’ün prensiplerine, kırmızı çizgilerine riayet edilmeyecekse bizim herhangi bir ittifakın içerisinde yer almamızın hiçbir anlamı yok. Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere tek başımıza gireceğiz'' dedi.

''Kurtuluşun tek adresinin Yeniden Refah Partisidir''

Her iki ittifaka çağrıda bulunan Zehra Barutçu, konuşmasına şöyle devam etti:

''İki masada iki ayrı masraf yapmak yerine hepiniz aynı masaya oturun 9’lu masayı kurun. Kurtuluşun tek adresinin Yeniden Refah Partisidir.''

Zehra Barutçu, programa katılan misafirlere her iki ittifakın dışında, karanlıkta bir yıldız misali parlayan Milli Görüşün tek çatısı altında buluşmak, iktidara birlikte yürümek üzere davette bulundu.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN