Adnan Turan'a tepkiler çığ gibi büyüyor

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Cumhuriyetin 100' üncü yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.Yayınladığı mesajda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümünü kutlayan Başkan Turan, mesajında Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün adını bile anmadı. Başkan Turan'a tepkiler çığ gibi büyüyor.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Cumhuriyetin 100’ üncü yıl dönümü münasebetiyle mesaj
yayınladı.Yayınladığı mesajda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümünü kutlayan Başkan Turan, mesajında Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün adını bile anmadı. Başkan Turan'a tepkiler çığ gibi büyüyor.

İşte Adnan Turan'ın yayınladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı;

‘’ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bu yıl 100’üncü yıl dönümü olması münasebeti ile çok daha büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Bu vesile ile öncelikle vatan ve bayrak uğruna canı ve kanı pahasına mücadele veren tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Cumhuriyetin milletin birlik ve beraberliği, iman ve kahramanlığı ile 7 düvele karşı yokluk içinde kazanılan bir zaferin ardından kuruldu..Vatan ve bayrak uğruna verilen ve Cumhuriyetle taçlanan destansı mücadele ile kazanılan 29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Milletimizin refahı ve mutluluğu için her zamankinden daha çok çalışacağız. Ülkemizi daha güçlü ve müreffeh, vatandaşımızı daha mutlu ve huzurlu kılmak için gayret göstereceğiz.
İnanıyorum ki, 2’inci Cumhuriyet Yüzyılı ülkemizin mazlumların sesi olma noktasında çok daha fazla öne çıkacağı bir yüzyıl olacaktır. Tarihten aldığımız milli ve manevi güç ile attığımız askeri ve teknolojik adımlarla çok daha güçlü hale gelen devletimiz, vatandaşının mutluluk kaynağı olduğu gibi dünya mazlumlarında sığınağı olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin iman gücü ile mücadele ederek kazandığı bağımsızlık ve özgürlük zaferinin simgesi olan Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyor, tüm gazi ve şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme