Akşener'den 6'lı masaya bir şok daha!

6'lı koalisyonun toplantısının ardından CHP lideri Kemal Kılçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olarak duyuruldu. Toplantının ardından Saadet Partisi'nde akşam yemeği verildiği ancak o yemeğe Meral Akşener'in katılmadığı öğrenildi.

6'lı koalisyonda yaşanan 'Akşener' krizi, aday belirlense de sona ermedi. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan İYİ Parti lideri Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını şartlı kabul etmiş, İmamoğlu ve Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapılmasını istemişti. Bu şartlar doğrultusunda toplantıya giren 6 lider, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

YÜZÜ ASIKTI

6'lı koalisyonun toplantısının ardından CHP lideri Kemal Kılçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olarak duyuruldu. Adaylığı ilan edilen Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşma sırasında Meral Akşener'in yüzünün asık olduğu görülürken, parti binasında bir başka kriz daha yaşandığı ortaya çıktı.

YEMEĞE KATILMADI

Gazeteci Hande Fırat, toplantının ardından Saadet Partisi'nde akşam yemeği verildiğini ancak o yemeğe Meral Akşener'in katılmadığını aktardı. Hande Fırat, "Meral Akşener, Saadet Partisi'ndeki yemeğe kalmadı. Gerekçesini bilmiyorum ama diğer liderler yemeğe geçtiler, Meral Hanım parti binasından ayrıldı. 5 lider, toplantının ardından yemeği beraber yerdi, o masada Akşener yoktu." dedi.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme