Anadolu Dernekleri'nden Cezmi Çiçek'e destek

İlimizde yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Vadi Besicilik ve Gürpınar Su firmasının sahibi Cezmi Çiçek, Gölcük Lütfiye Köyü'nde bulunan üretim tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Anadolu İlleri Dernekleri geçtiğimiz günlerde  Şarbon hastalığı iftiraları atılan Vadi Besicilik'e destek ziyaretine geldi.

YANINIZDAYIZ MESAJI VERİLDİ

Anadolu İlleri Dernek Başkanı Necmettin Kaya, "Siz de Anadolu’nun bağrından geldiniz. Kocaelili oldunuz. Biz de Anadolu’nun çeşitli yerlerinden geldik. Bu şehir için çalışıyoruz. Biz Anadolu İlleri olarak sizin yanınızdayız. Biz kanunların öngördüğü şekilde sizin destekçiniz ve sizin yanınızdayız. Şehrimize kattığınız hizmetler için size teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

BİZ KENDİMİZDEN EMİNİZ

Sonrasında konuşan Cezmi Çiçek,  "Kendilerine haklının arkasında durdukları için teşekkür ederim. Biz kendimizden eminiz işlerimizi nasıl büyütebiliriz ne kadar insana ekmek verebiliriz diye düşüneceğiz. Valinin kapısına iş için gitmişler, devlet kurumlarının bu konuda bir düşünmesi lazım. 10 bin kişinin ekmek yediği kurum hakkında böyle iftiralar atılıyor. Kimse açıklama yapmıyor. Devlet ilk önce iş adamına sahip çıkmalı. Sen sahip çıkarsan senin kapına bu iş için gelmezler" şeklinde konuştu.

KATILAN DERNEK BAŞKANLARI

Basın toplantısına Kocaeli Anadolu İlleri Derneği ve Mardinliler Dernek Başkanı Necmettin Kaya, Ağrılılar Dernek Başkanı Şefik Alpaslan, Kocaeli Malatyalılar Dernek Başkanı Mehmet Haskurt, Adıyamanlılar Dernek Başkanı Mehmet Taşkın, Körfez Azerbaycan Dernek Başkanı Turgut Caferoğlu, Tokatlılar Dernek Başkanı Turan Şahin ve basın mensupları katıldı.

Bakmadan Geçme