'Atanamadığı için intihar edenler ne olacak?'

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet son günlerde Belediye'den yapılan işçi çıkarımları ile ilgili konuştu. Fatma Kaplan Hürriyet konu ile ilgili 'KPSS'de dirsek çürütenlerin hakkı ne olacak?' ifadelerine yer verdi.

Fatma Kaplan Hürriyet; "Belgeleri ile birlikte açıklamak istiyorum. Hepimiz bu sonucu biliyorduk. Göreve geldiğimizden beri son dakika atamalar ile ilgili ne olacak diyorlardı. Ben de sözleşme sürelerine saygı göstereceğiz diyordum. Bir günde ömür boyu memuriyete dönüştürüldü ve çalışanlar arasında gelir adaletsizliğine, iş barışını bozan bir uygulamayı geldi. 67 sözleşmeli personelden 29’u son anda pozisyon değişiminden teknik ihtiyaca bakmadan, eski başkan aday olmadığı halde etik gözetmeden hatır gönül işiyle sözleşme yapmış. “

Daha sonrasında Nevzat Doğan’ın röportajını meclis üyelerine okuyan Fatma Kaplan Hürriyet Doğan’ı eleştirerek: “Kamu kaynakları ile ve gösterilmez. KPSS’de dirsek çürütenlerin hakkı ne olacak. Atanamadığı için intihar edenlerin vebali ne olacak arkadaşlar?” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme