Aydın Burgul güven tazeledi

KOGİAD ikinci olağan kongresini bu akşam gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Aydın Burgul'un karışışına aday çıkmadı. Kongrede güven tazeleyen Burgul, 'Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.  Yani bütün muhataplar randevu talebinde bulunduğumuzda kabul ediyorlar' dedi

Kocaeli Girişimci İş Adamları Derneği (KOGİAD) ikinci olağan kongresini bu akşam gerçekleştirdi. 2018 yılında kurulan ve 70 üyesi bulunan KOGİAD’ın kongresi Kandıra yolu üzerinde faaliyet gösteren Elit Restoran’da yapıldı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede mevcut başkan Aydın Burgul tek aday oldu. 

HAYAT DEVAM EDİYOR 
Kongrede bir konuşma yapan Başkan Burgul şunları söyledi: “Hızlı bir şekilde üye yapmaya devam ediyoruz. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Eski yönetimimizden olan ve şuan yeni yönetimimizde devam etmeyen arkadaşlara seslenmek istiyorum. Hayat devam ediyor. Bu işi her zaman biz yürütecek değiliz. Önümüzdeki dönemlerde sizler bizim yerimizde olacaksınız. Ben yönetimdeki arkadaşlarıma teşekkür ederim.

DERNEKÇİLİK ÇOK ÖNEMLİDİR 
Dernekçilik halkın arasında belki biraz küçümseniyor olabilir ama kesinlikle böyle değil. Dernekçilik çok önemlidir. Sivil toplum örgütleri topluma yön veren, içinde barındırdığı üyeleriyle her türlü işbirliğiyle beraber güzel işler yaparlar. Bugün ülkemizde 118 bine yakın dernek var. Çok büyük bir rakam gibi gözüküyor ama bizim ülkemizin nüfusu 80 milyon civarında, Almanya ile karşılaştırdığımızda Almanya’da 2 milyonun üzerinde dernek var. Aradaki farka bakabilirsiniz. Almanya’nın nüfusu da bizden 5 milyon fazla. Dolayısıyla onlar bile dernek sayısı az diyor.

HER MESLEKTEN ÜYEMİZ VAR
Onun için dernekçilik çok önemlidir. Biz KOGİAD olarak hangi makama ulaşmak istiyorsak kolayca ulaşabiliyoruz. Hiçbir makam bizi geri çevirmedi. Ankara’daki bakanlar olsun, Külliye olsun sürekli ziyaretler yapıyoruz, görüşmeler yapıyoruz. Kentimizde de valiliğimizden kaymakamlığımıza, sanayi il müdürlüğü, ticaret odası hepsiyle görüşüyoruz. Yani bütün muhataplar randevu talebinde bulunduğumuzda kabul ediyorlar. Bir arada olmak çok önemli. Birçok arkadaş aslında farklı sektörlerde. Gerçekten çok renkli bir dernek bizim derneğimiz. Hemen her meslekten üyemiz var. Biraz sonra yeni üye arkadaşlarımızı da tanıtacağız.” Konuşmalardan sonra yeni üye olan iş insanlarına sertifikaları verildi. 

AYDIN BURGUL’UN YENİ YÖNETİMİ
Aydın Burgul
Esat Muratoğlu
Nejat Aydoğan
Mustafa Şahin
Yakup Ayvenli
Muhammed Seydaoğlu
Orçun Demir
Gürkan Ulu
Bilal Özdemir
Ali Yasin Kar
Nimet Daştan
Fatih Özer

Bakmadan Geçme