Aydın Ünlü istifa iddialarına cevap verdi!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ortaya çıkan rüşvet video görüntüleri sebebiyle istifa edip etmeyeceği yönündeki soruya, '1 sene önce yapılmış bir kurgu videoyla karşı karşıyayız. MHP Kocaeli Teşkilatları oyuna gelmeyecek' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan MHP il binasında çekildiği iddia edilen görüntüler sonrası gözler Aydın Ünlü’ye çevrilmişti.

MHP İl Sekreteri İzzet Erdem’in bir vatandaşla gerçekleştirdiği ve rüşvet iddialarının yer aldığı videonun ardından istifa edip etmeyeceğine dair Ünlü açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü konunun hukuki olarak takip edildiğini belirterek, “MHP kurumsal bir parti. Ben 8 yıllık tecrübeli bir il başkanıyım. 1 sene önce yapılmış bir kurgu videoyla karşı karşıyayız. Kocaeli Cumhur İttifakı’nın en iyi organize olduğu il. MHP Kocaeli Teşkilatları oyuna gelmeyecek, gelmeyeceğiz” dedi.

“GENEL MERKEZ BİLGİLENDİRİLDİ”

İl Sekreteri İzzet Erdem’in partideki görevinden alınıp, alınmayacağıyla ilgili sorusuna da yanıt veren Aydın Ünlü, “O konu il başkanlık divanımızın değerlendireceği bir konudur. Ondan sonra konu karara bağlanır” diye konuştu. Genel merkezin konuyu nasıl takip ettiğine dair de yorumda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MYK üyemiz Erkan Azeri incelemeleri yaparak Ankara’ya genel merkezimize gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır” dedi.

Bakmadan Geçme