Balığın yeni adresi Çetin Balık Restoran

Doğma büyüme İzmitli, evli ve iki çocuk babası olan 47 yaşındaki işletmeci Yılmaz Çetin tarafından hizmete açılan Çetin Balık Restoran müşterilerini bekliyor.

Değirmendere su altı topluluğu kurucu üyesi ve lisanslı dalgıç olan Yılmaz Çetin 1,5 yıl Ali İhsan Kayanın şoförlüğünü yaptıktan sonra eşiyle birlikte beyaz eşya dükkânı açmış ve 6 ay sonra iflas etmiş. Çok zor dönemden geçerken, dünya ya gelen kızı Gülceren Çetin ile birlikte işleri yoluna girmiş arka arkaya dükkânlar almaya başlamış.

İşletmeci Yılmaz; “ En büyük desteği eşimden aldım. Bu günlere gelmemde onun etkisi çok büyük oldu. İhaleye üç boyutlu projeyle başvurduk kabul edildi. Devraldığımızda mekân çok bakımsızdı. 55 günde şimdiki haline getirdik. 870m2 + 240m2 ek bina ile 215 kapasite ve 19 güler yüzlü personel ile hizmete girdik. Standart masalarımız dışında 3 adet yuvarlak masamız ve grup koltuklarımız bulunmaktadır. Yılbaşı rezervasyonlarımız devam etmektedir.”

Yılmaz sözlerine şöyle devam etti; “ Bir insan da, işletmecide ahlak çok önemlidir. İşletme olarak birinci kuralımız dürüstlük ve ahlaktır. Komşu işletmelerimin hepsi dolsun, taşanlar bana gelsin çünkü ben fırsatçı bir esnaf değilim. Restoranımızda masalar arası 120cm mesafe vardır. Hareketli parapet mevcuttur. Müşterilerimizin mahremiyeti bizim için önemlidir. İbrahim Gül ustamızın hazırladığı gündüz ve akşam menülerimiz ile İzmit Ömerağa mahallesi Oramiral Salim Dervişoğlu caddesi 7/B de hizmete hazırız. 0533 783 66 41 – 0262 322 06 53 numaralarından rezervasyon yapabilirsiniz.”

Bakmadan Geçme