Bilgi Köprüsü Kids Anaokulunda yılsonu gösterisi

İzmit'te çift yabancı dil eğitimli anaokulu, Özel Bilgi Köprüsü Kids Anaokulunun yılsonu gösterisi muhteşem görüntülere sahne oldu.

2018-2019 eğitim öğretim döneminde sona yaklaşırken okullarda da yılsonu gösterileri başladı. İzmit Yenişehir Mahallesi Konak Sokak’ta çift yabancı dil eğitimi veren Bilgi Köprüsü Kids Anaokulunda da yılsonu programı gerçekleşti.

İÇERİĞİ ZENGİN PROGRAM

BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi Konferans Salonundaki program oldukça zengindi. Bale Resitali, rontlar izleyenleri büyülerken Uyuyan Güzeller, Papatyalar, İspanyol Ateşi gösterileri büyük alkış aldı. Yılsonu müsameresinde sınıf sınıf çalışmalara da yer verildi. Beş yaş Sevgi Çocukları-Mısır’ın Gizemi, 3 yaş Sevgi Damlacıkları-Tofa-Tafa Yükseklere Ulaşın, 3 yaş Uğur Böcekleri-Şekillerle Dans, 4 yaş Sevgi Kelebekleri-Göster Kendini, 4 yaş Sevgi Çiçekleri-Okulda İyi Eğlenceler, 4 yaş Sevgi Tomurcukları-Ne Varsa Eskilerde Var, 5 Yaş Sevgi Melekleri-Grease Müzikali’yle gösterilerde yer aldı.

MİNİKLERE ALKIŞ, ÖĞRETMENLERİNE ÖVGÜ

Gösteriler birbirinden renkli ve heyecanlıydı. Özellikle öğrencilerin her gösteri için özenle hazırlanmış renkli ve şık kostümleri sahneyi adeta çiçek bahçesine dönüştürdü. Aylardır bu gösteri için hazırlanan minik öğrenciler performanslarıyla alkışı hak etti, onları bugüne hazırlayan öğretmenlerine de övgü yağdı. Verilen yönergelerin yaş gruplarına göre ne kadar başarılı gerçekleştiğini gören aileler, bazı gösterilerde çift yabancı dilli eğitim programında da çocuklarının başarısına tanıklık etti.

Topluluk karşısında verilen sorumlulukları yerine getirebilmeleri hem ailelerini, hem de mutlu, kendinden emin, özgüveni yüksek çocuklar yetiştirmeyi amaç edinen öğretmenlerini oldukça memnun etti. Salonu tamamen dolduran veliler, öğrencileri ayakta alkışladı.

Bakmadan Geçme