Bıyıklı'dan, Mutlu'ya ziyaret 

KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, Saadet Partisi  Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu'yu ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, yaptığı çalışmalar kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. KOTO’da başkan adaylığını açıklayan tek isim olan ve çalışmalarına aylar öncesinden başlayan İbrahim Bıyıklı, yaptığı il başkanları ziyaretlerinde Sadet Partisi  İl Başkanı Zafer Mutlu’yu  ziyaret ederek kente dair istişarelerde bulundu.

İL BAŞKANIMIZ BİRÇOK SORUNU YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu’yu ziyaret eden KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı; ‘’ Değerli İl Başkanımıza nazik ev sahipliği ve hoş sohbetlerinden ötürü çok teşekkür ederim. Kıymetli başkanımızın fikirleri bizler için her zaman önemli ve yol gösterici olmuştur. Kocaeli’ye dair bir çok konuda istişarelerde bulunduk. Her zaman Kocaeli’ye hizmet ve daha güzel bir kent olmasını hayal edip çalışıyoruz. İl başkanımızın kente dair birçok sorunu yakından takip ettiğini ve gündeme taşıdığını biliyoruz. Bu gayretlerinden ve yaptığı çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerine yer verdi. 

HEM KOTO’YA HEM DE  KOCAELİ’YE KATKI SAĞLAYACAK’
KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı’yı ağırlayan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Mutlu; ”Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran ve düşünceleriyle gururlandıran, kentimizin değerli iş insanı ve KOTO Başkan Adayı İbrahim Beye nazik ziyareti için teşekkür ederim. Yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum ve seçim sürecinde güzel çalışmalara imza attığını görüyorum. Güzel bir seçim süreci yürütüyor ve örnek çalışmalar gerçekleştiriyor. İbrahim bey, fikirleri ve projeleri ile hem KOTO’ya hem de  Kocaeli’ye katkı sağlayacağını düşünüyorum. KOTO Başkan Adayı İbrahim Beye, çıktığı bu süreçte yaptığı ve yapacağı çalışmalarda başarılar diler, nazik ziyaretlerinden ötürü de teşekkür ederim.” açıklamalarında bulundu.
 

Bakmadan Geçme