Bu iftar yalnızca çocuklara verildi

Körfez Yukarı Hereke'de kurulu bulunan HERGES (Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği) ile sponsor olarak Eczacı Caner Göçmez tarafından organize edilen iftar yemeğine 730 öğrenci davetli olarak katıldı. Yalnızca çocukların yer aldığı iftarda, yetişkin olarak dernek yönetimi ve aşçılar salona girebildi.

Yukarı Hereke Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftarı Dernek Başkanı Mehmet Şahin ve yönetimi organize etti. Derneğin sağladığı katkılara ek olarak Caner Göçmez tarafından da Körfez’de esnaftan yaklaşık 4 bin lira toplandı ve verildi.

Esnaf, yönetim ve vatandaş katkısıyla 600 kişilik olarak hazırlanan iftara 730 öğrenci katıldı ve protokolün, yetişkinlerin bulunmadığı masalarda, Yukarı Hereke ve çevresinde oturan, eğitim gören öğrenciler oruç açarak, yemek yediler.

Örnek uygulama bölge için bir rekor ve ilk olurken, iftarların çocuklara, öğrencilere ve yardıma muhtaçlara verilmesi gerektiğini söyleyen birçok vatandaş duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yemek sonrasında Eczacı Caner Göçmez’in eczanesinde kullandığı sloganı pankartlarla canlandıran öğrenciler, sağlanan destek için de teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme