Cedit Mahallesi lokma dağıttı

6 Şubat'ı saat sabah 04.17 de merkezi Kahramanmaraş ilinin Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetinde acı bir deprem yaşadık. İlk depremin ardından en büyüğü Elbistan Merkezli 7.6 büyüklüğünde olacak şekilde toplam 200'den fazla deprem meydana geldi.

Deprem Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Kilis, Diyarbakır ve Malatya illerimizde de yüksek seviyede zarar verdi.
Birçok ilde deprem şehitleri adına mevlit okutuldu. İzmit’de Cedit Mahallesi Geliştirme Tanıtım ve Dayanışma Derneği de hem depremde hayatlarını kaybedenlerin hem de mahallede hayatlarını kaybeden vatandaşların ruhlarına mevlit okutuldu.

Cedit Mahallesi Geliştirme Tanıtım ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Yıldız  yönetim kurulu üyeleri Kenan Başaktar, Gökhan Korkmaz, Gökhan Giyim, "Mahalle kültürünü, birlikteliğini yaşatma çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz" dedi.

Dernek 4 Mart 2023 cumartesi öğle namazına müteakip mahalledeki ölmüşlerine ve deprem şehitlerine Mevlit okuttu ve 1000 kişilik lokma ikram etti. 

Dernek yönetimi yaptığı açıklamada; "Deprem zamanında, afet zamanında Birlik beraberlerimizi sağlamak için deprem şehitlerimize ve mahallemizdeki ölmüşlerimize bin kişilik lokma dağıttık, dernek olarak önümüzdeki günlerde mahalle birliğimizi devam ettirmek için değişik programlarla tekrar karşınızda olacağız katıldığınız için teşekkür ederiz" dedi. 

Mevlüt programına Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya İzmit Belediye Başkanvekili Yaşar Kardeş iyi parti il ve ilçe yöneticileri ve mahalle sakinleri katılım sağladı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme