Cenazede silahlı kavga, yaralılar var

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Erkan Katmış'ın cenazesinde silahlı kavga çıktı. Meydana gelen olayda 2 kişi vuruldu.

Önceki gün İzmit'te yaşanan ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı kavga sonrasında Derince'de kılınan cenaze namazı esnasında yaşanan kavgada iki taraf birbirine ateş etti. Yaşanan olayda 3 kişi silahla yaralanırken cenaze namazı kılınan cami önünde ve yaralıların kaldırıldığı hastanelerde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Alınan bilgi ve iddialara göre dün meydana gelen kavga sırasında Erkan Katmış isimli genç iş adamı tabanca ile vurularak öldürüldü. Ölen genç iş adamının bugün Derince Harmantarla Merkez Camii'nde kılınacak olan cenaze namazı sırasında iddialara göre cenaze namazı kılmaya gelen 2 Grup eskiye dayalı bir olay nedeniyle tartışmaya başladılar.

Silahlar çekildi

Tartışma sırasında silahlar çekildi ve cami önündeki boş arazide karşılıklı olarak birbirlerine ateş etmeye başladılar olay sırasında S.S. .M.Y. ve Ç.K. çeşitli yerlerinden yaralandı. Tartışmanın duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Cami önündeki boş alan Güvenlik şeridi kontrol altına alındı. Çatışma sırasında atılan kurşunların alanda bulunan otomobillere de isabet ettiği ve birçok kişinin de yaralanmaktan son anda kurtuldu öğrenildi. İlk alınan bilgilere göre polis silahı kullandığı iddia edilen H.H adlı şahıs gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçme