CHP burada Ak Parti nerede?

CHP'nin 'İstanbul Sözleşmesi'ne desteği artarak devam ederken bir destek de CHP Kocaeli İl Başkanlığı'ndan geldi. CHP'li kadınlar, 'İstanbul Sözleşmesi Yaşatır' pankartlarını Kocaeli'nin dört bir yanına astı. Ak Parti Kocaeli Teşkilatı'nın suskunluğu devam ediyor.

İstanbul Sözleşmesinin toplumda yarattığı infial sürerken CHP Kocaeli İl Başkanlığı'nın hazırlattığı pankartlar Kocaeli’nin dört bir yanına asıldı. CHP Kocaeli İl Başkanlığı ve CHP'li İzmit Belediyesi'nin 'İstanbul Sözleşmesi'ne desteği artarak devam ederken ne Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nın ne de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın ses çıkartmaması Ak Parti Kocaeli Teşkilatına karşı tepkilerin büyümesine sebep oluyor.

İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılmasına yönelik yürütülen çalışmalara tepki olarak İzmit Belediyesi'nin çatısına dev bir pankart asan CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten sonra şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Kadın Kolları kentin dört bir yanına “İstanbul Sözleşmesi Yaşatır” yazılı pankartlar astı.

İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılmasına yönelik yürütülen çalışmalarda sessizliğini koruyan AK Parti Kocaeli Teşkilatı'na tepkiler artıyor.

Gerek Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in gerekse Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın İstanbul Sözleşmesi’ne yönelik tek kelime etmemesi şaşkınlıkla karşılanıyor.

 

Bakmadan Geçme