CHP Dilovası'nda bilişim Beşiroğlu'ndan sorulacak

CHP Dilovası yönetiminde merhum İsmail Bülbül'ün yerine yedeklerden Güven Özmen girdi. Yeni görev dağılımında Başaran Beşiroğlu bilişim sorumluluğunu üstlendi

Kerem Aydemir başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Örgütü’nde yönetim kurulunda icra, yenilendi. Bir süre önce hayatını kaybeden İsmail Bülbül’ün boşluğunu yedeklerden Güven Özmen doldurdu. CHP’de “ikinci adamlık” diye tanımlanan ilçe sekreterliğini Gökalp Erenoğlu; ilçe saymanlığını İlhan Özlü üstlenirken yönetimin renkli simalarından Başaran Beşiroğlu da bilişim sorumluluğu görevine getirildi.

Fotoğrafta bir süre önce CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları’na üyeliği yapılan oğlu Eren Beşiroğlu ile CHP’nin eski başkanlarından merhum Salim Durulmuş’un ikinci ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen mevlitte görülen Başaran Beşiroğlu şunları kaydetti:

“Hedefimiz partimizi ilçemizde yerel iktidara taşımak. Bir dönemi sona erdirip Dilovalılar’ı belediye başkan adayımız Avukat Kemal Memiş şahsında sosyal demokrat yerel yönetim anlayışı ile bir daha hiç bırakmamak üzere kavuşturmak. Bubağlamda üstlendiğim yeni görevimin öneminin ve sorumluluğumun farkındayım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.”  

Bakmadan Geçme