CHP'de Çayırova'da aday bolluğu

CHP Çayırova ilçe başkan adaylığı için mevcut ilçe başkanı Çetin Hartamacı'nın dışında 6 ismin ilçe başkan adaylığı için olduğu öğrenildi.

CHP 37. Olağan Kurultay süreciyle ilgili takvim eylül ayı sonunda açıklanacak. Olağan kurultay süreciyle ilgili takvimin açıklanmasına kısa bir süre kala ilçe başkan adayı olmayı düşünen isimler de kulis faaliyetlerine hız vererek partinin ileri gelen kanaat önderleri ile görüşmeye başladı.

CHP Çayırova ilçe başkan adaylığı için Cihan Soyluçiçek resmi olarak ilçe başkanı adayı olduğunu açıklamıştı. CHP’li Cihan Soyluçiçek’in yanı sıra partililerin ilçe başkanı adayı olmasını istediği Turan Kul’un tatil için memleketine gittiği ve eylül ayı sonunda dönüş yaparak partililerle bir araya geleceği öğrenildi.

CHP’li Soyluçiçek ve Kul’un dışında da CHP Kocaeli eski il yöneticisi Lütfü İlhan’ın, CHP Çayırova Belediyesi eski meclis üyesi Ata Savaş Durak ve yine eski meclis üyesi Mehmet Ali Kaplan’ın, CHP Çayırova eski belde başkanı Ali Sınırtaş’ın da ilçe başkan adaylığı için partililerle fikir alışverişinde bulundukları partililer tarafından konuşuluyor. CHP Çayırova ilçe başkan adaylığı için bu kadar çok ismin geçmesiyle ilgili partililerin delege seçimleri öncesi daha net karar veremedikleri öğrenildi.

Bakmadan Geçme