'Dursun'a oy ister gibi oy isteyeceğiz'

Millet İttifakı'nın Gebze ayağında işler yolunda. Bu sefer İYİ Parti, CHP'ye konuk oldu. Özhan Öztürk sosyal medyada ortak dil önerirken Musa Yılmaz, 'Büyükşehir adayımız Serdar Kaman'a Recep Dursun'a oy ister gibi oy isteyeceğiz' dedi

Millet İttifakı’nın Gebze ayağında işler yolunda. Salı günü akşamı CHP Gebze heyetinin İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’na konuk olmasından bir gün sonra bu sefer İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, Kadın Kollarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mine Güler ve Gençlik Kolları Başkanı Kemal Kılıç ile beraberindeki geniş heyet CHP Gebze İlçe Örgütü’ne konuk oldu. İYİ Partililer, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi ile Millet İttifakı’nın Belediye Başkan adayı CHP’li Avukat Recep Dursun tarafından ağırlandı.

ÖZTÜRK’TEN ORTAK DİL UYARISI

Başkanlardan ve başkan adayı Dursun’dan çok yöneticilerin ve üyelerin söz aldığı dinlendiği toplantıda İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk seçim kampanyası süresince ortak bir dil kullanılması gerektiğini, sosyal medya yazışmalarında da bu özelliğe dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Millet İttifakı’nın KBB adayının İYİ Partili Doktor Serdar Kaman olduğunu hatırlatıp Gebze’de Recep Dursun’a oy istedikleri gibi Kaman’a da aynı şekilde oy isteyeceklerini taahhüt etti. İki saati aşkın süren toplantı günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme